tisdag, november 18, 2008

The Shirt Factory


The Shirt Factory har en webbshop. Det hade jag nästan helt missat. Design Linnea Braun är som bekant enda skjortorna som passar mitt unika mått.

Ett extra plus i kanten för att storleksmåtten noga står utskrivit på sidan samt att frakten är fri till och med jul.

Fast varför hamnar man per automatik på herravdelningen när man kliver in i butiken? Låt mig gissa: det är mest herrar som köper skjortor, eller?

6 kommentarer:

Anonym sa...

En chanelväska kostar i butik runt 20 lappar; och vill man sälja den eller ej ås behåller de flesta kvittot. Det är en kopia på tradera. Läs mer på Kjecks hemsida om hur du upptäcker replikor!

Anonym sa...

Det är klart som korvspad att det är en kopia på Tradera! Jag är visserligen blond, men inte blond att jag inte fattar det.

Man kan väl ändå få gilla den röda väskan – trots att modellen är märkeslös?!

Kommentaren ovan syftar på mitt inlägg här (tror jag) om secondhand.

Anonym sa...

Kul att du upptäckt shirtfactoryshop.se! Svaret är ja, det är mest killar som handlar skjortor på nätet hos oss - än så länge iaf.

Hälsar Magnus på The Shirt Factory

Anonym sa...

Tja, vad kan jag säga? The Shirt Factory är enda märket på svensk mark som gör skjortor i min unika storlek. Jag kommer att gråta floder om ni ändrar måtten :)

Säljer ni förresten en dammodell i pastellfärg för manschettknappar?

Anonym sa...

Hej!

Vi har inte någon skjorta i pastellfärg i just denna kollektion men jag skulle föreslå en supersnygg ljusblå rand med tygnamnet STAY, modellen heter 2092 och de hjälper dig att hitta rätt i vår butik på NK. Välkommen!

Anonym sa...

Då ska jag ta en sväng förbi NK innan veckan är slut och spana in utbudet.