onsdag, oktober 22, 2008

Bonigt

”Du var mer knubbig än på fotografierna” – hur kan man säga så till en tjej man inte känner men som man ska dejta i Bonde söker fru?

Håll hellre käften stängd. Jag skulle inte ta det som en komplimang.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar varför han är singel ????

Anonym sa...

Den kommentaren går väl an , men när han sen säger att några kilo kan man ju få bort , då gör han verkligen bort sig......Hon duger inte som hon är då eller???? Största ego-trippen....han ville ju inte heller konkurera med en häst om tjejen gillar hästar , han ville stå i centrum sa han....klart att han är singel och kommer nog så att förbli....han älskar sig själv mest!!!!

Anonym sa...

Haha nej han fick nog inte ligga!

Anonym sa...

Hmmm håller med anonym....Tyckte själv han en snygging innan. Men börjar förstå VARFÖR han är singel. En stor ego person......som borde bli betydligt ödmjukare. Fattar inte vad problemet var med hästar heller eller kvinnan skall sitta och vänta medan han skall sköta lantbruket? Alla som är "riktiga" bönder vet att det inte är ett 8-5 jobb. Det krävs det ömsesidig respekt och egna intresse för hållbarhet.......

Anonym sa...

En mansgris ut i fingerspetsarna. Jag tycker mig kunna läsa mellan raderna av det han säger att han har värderingar ala 1800-talet. Kvinnan är till för att behaga mannen.Och väljer han INTE den långa kvinnan med stora brösten i slutändan så blir jag BELLMAN!!! Den söta tjejen Linn var ju inte alls småknubbig. Linn! Det finns massor av singel-killar därute som skulle älska dig för den DU är idag...inte efter si eller så många mindre kilo! Dumpa Bonn-tölps-Mange NU!

Anonym sa...

Eller så väljer han den försiktiga och söta lilla danskan Helle