söndag, april 06, 2008

Köptips för killar


Upptäckte nyligen att Korsetten har lanserat en systersajt kallad Raffogram. Vad skillnaden är mellan de två webbutikerna har jag dock ännu inte lyckats klura ut. Både säljer underkläder på nätet. Men strunt samma.

Fann en finfin guide hos Raffogram med presenttips till killar som vill köpa något läckert till sitt hjärtats dam. En alltid lika aktuell fråga. Ett par smakprov ur texten:

”Framhäv det hon gillar hos sig själv. Om man är missnöjd med sin rumpa är ett par avslöjande stringtrosor antagligen inte det man känner sig mest sexig i.”

Amen. Överlag är det få kvinnor som ser bra ut i string, tycker jag.

”Köp något som passar hennes personlighet. Om hon aldrig använder annat än vanliga bomullsunderkläder är det kanske inte en bra idé att köpa kinky underkläder i vinyl eller läder. ”

Instämmer. Kvinnor är som mest sexiga i kläder och miljöer som de trivs i.

”Färger. Underkläder i pastellfärger är ett bra val till en blondin medan brunetter kan bära upp starkare färger som lila och neonrosa.”

Japp. Jag är blond och älskar pastell. Även om jag solbränd på sommaren inte bangar för att dra på mig starkare kulörer. Svart är också en gångbar färg året om.

Vem minns inte scenen ur filmen Prêt-à-Porter där en något till åren kommen Sophia Loren står i en svart korsett och tar av sig nylonstrumporna inför en lika till åren kommen Marcello Mastroianni? Mer förföriskt än så kan det knappast bli. Se filmen om du inte redan har gjort det. Rekommenderas skarpt.

”Storlek. Det bästa sättet att ta reda på vilken storlek hon har är att fråga. Vill du inte göra det kan du alltid leta lite i lådorna och titta på storlekarna på de underkläder hon redan har.”

Så sant. Få saker är så förnedrande för en kvinna som att få för små underkläder. Då känner hon sig tjock. Lika illa är det att få för stora. Då känner hon sig också tjock samt undrar vem killen egentligen tänkte på när han köpte kläderna.

Bilderna ovan är från Korsetten. Utbudet är större där än hos nykomlingen Raffogram. Dessutom mindre porrigt, om du frågar mig. Fast det sistnämnda är nog mest en smaksak.

Obs! Till skillnad från vad Raffogram påstår passar storlek one size inte de flesta.

Inga kommentarer: